Managed Service en Managed Diensten

Met Managed Services krijgt u proactief beheer en professionele ondersteuning voor een vast bedrag per maand. Wij beheren uw ICT en ondersteunen uw gebruikers, zodat uw organisatie zich kan focussen op de core business.

Bij KBITE geloven we niet in uurtje-factuurtje. Met onze managed services dienstverlening wordt u ontzorgd op ICT gebied voor een vast bedrag per maand. Wij monitoren uw ICT omgeving 24/7 en grijpen in wanneer wij afwijkingen constateren, conform de afgesproken diensten en Service Levels. Hebben uw gebruikers een vraag, dan worden zij professioneel verder geholpen. Indien gewenst houden wij ool uw gehele ICT omgeving up-to-date. Met managed diensten worden storingen geminimaliseerd en kan er vroegtijdig worden ingegrepen bij afwijkingen.

Grip op uw ICT

Ons Managed Services pakketten en diensten zijn er in vele soorten en maten, zodat er altijd een pakket is dat bij uw bedrijf past. Door de vaste prijzen houdt u grip op de kosten en zorgen wij voor een hoge mate van continuïteit van de ICT diensten voor uw organisatie. Zo zijn wij geen leverancier, maar een ICT partner waarbij het voelt alsof wij uw eigen afdeling ICT zijn.

Monitoring & Servicedesk

Manged klanten zijn standaard aangesloten op onze monitoring systemen en hebben toegang tot onze professionele en servicedesk. Zo kunnen we uw systemen proactief bewaken en uw gebruikers snel en adequaat ondersteunen. Met onze uitgebreide openingstijden en calamiteitendienst bent u verzekerd van een optimale bereikbaarheid in het geval van problemen en calamiteiten.

Proactieve Dienstverlening

Wilt u volledig worden ontzorgd en grip houden op de ICT kosten? Kies dan een pakket waarin de arbeid inbegrepen is. In deze pakketten zijn alle werkzaamheden en technische maatregelen die nodig zijn om uw systemen in goede conditie te houden onderdeel van onze dienstverlening. Heeft u graag één vast aanspreekpunt bij u op locatie? Dan kan dat door middel van onze voordelige periodieke bezoeken voor managed klanten.

Managed Diensten

Binnen ons Managed Services portfolio levert KBITE niet alleen systeembeheer en servicesk werkzaamheden, maar kunt u ook specifieke diensten volledig beheer ("Managed") afnemen.
Denk daarbij als een Managed Printing en Managed Websites, of specifieke Managed hosting diensten voor Magento, Wordpress, Joomla, of een VPS. Allemaal in een standaardpakket waarbij u volledig wordt ontzorgt in monitoring en onderhoud van de diensten. Op die manier bedienen wij niet alleen eindklanten, maar ook de creatieve bureau's, webbouwers en andere partners die hun ICT profesioneel willen uitbesteden.

Uitgebreide Service levels

Als voor uw organisatie ICT van levensbelang is kies dan voor ons pakket met uitgebreide service levels. Op die manier heeft u zekerheid dat er snel wordt ingegrepen, mocht er onverhoopt iets niet goed functioneren. Zo blijft uw ICT de drijvende motor voor uw bedrijf.

Bouwstenen op maat

Voor alle pakketten zijn er diverse uitbreidingen mogelijk. Dit allemaal gemonitored en proactief beheerd. Zo breidt u eenvoudig de beveiliging en ICT omgeving van uw bedrijf verder uit naar precies datgene dat nodig is in uw situatie. Met al deze bouwstenen organiseren wij voor u gestandaardiseerd maatwerk.

Heeft u al uw diensten bij verschillende partijen ondergebracht, moet u overal achteraan zitten bij uw huidige ICT partner of kan deze niet meer de kwaliteit leveren die uw organisatie nodig heeft? Dan maken we graag kennis met u of voeren wij een "second opinion" uit. Samen op weg, samen met u, naar de juiste ICT oplossing!

Terug naar werkplek Contact