Microsoft Teams

Microsoft Teams gaat verder dan een chat- of videoconferencing oplossing. Het is dé centrale hub van al uw Microsoft 365 data. Breng uw projecten, bestanden, gesprekken en vergaderingen bij elkaar en maak deze altijd en overal bereikbaar.

Microsoft Teams is de app die uw kleine of middelgrote bedrijf kan helpen vanaf iedere locatie te vergaderen, chatten en samen te werken. Stimuleer samenwerking in uw bedrijf met Teams; de app die door meer dan 250 miljoen mensen wordt gebruikt op het werk, thuis en op school.

Vergader vanaf elke locatie

Plan vooraf online vergaderingen met audio en video met hoge kwaliteit of begin meteen een vergadering. Personen binnen en buiten uw bedrijf kunnen vanaf iedere locatie deelnemen.

Alles op één plek regelen

Chats en bestanden die worden gedeeld vóór, tijdens en na een vergadering zijn altijd beschikbaar. Deze kunnen dus op ieder gewenst moment worden geraadpleegd.

Dingen gedaan krijgen

Met de opgenomen gratis cloudopslag zijn gedeelde bestanden altijd beschikbaar op uw apparaten. U kunt dus gemakkelijk in realtime of in uw eigen tijd samenwerken.

Werk zelfverzekerd

Werk onbezorgd samen in de wetenschap dat u gevoelige gegevens zijn beveiligd met versleuteling voor data-at-rest en data-in-transit.

Vind de Microsoft Teams-versie die past bij uw wensen

Microsoft Teams is ontworpen voor iedereen. Ga gratis aan de slag, krijg meer functies met Teams Essentials of download Teams als onderdeel van Microsoft 365.

Terug naar bereikbaarheid Contact

Kunnen wij u helpen?

Neem direct contact op

Samen op weg naar de juiste ICT oplossing. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Bel 0174-415541 Stel direct een vraag