Bereikbaarheid

Optimale bereikbaarheid draagt bij aan continuïteit en productiviteit

Een organisatie moet altijd bereikbaar zijn, zowel op kantoor als daarbuiten. Wij brengen uw medewerkers effectief in verbinding met de communicatieoplossing die bij uw bedrijf past.

Microsoft Teams

Microsoft Teams gaat verder dan een chat- of videoconferencing oplossing. Het is dé centrale hub van al uw Microsoft 365 data. Breng uw projecten, bestanden, gesprekken en vergaderingen bij elkaar en maak deze altijd en overal bereikbaar.

Lees meer

Internetverbindingen en 4G/5G internet

De veiligheid en betrouwbaarheid van de internetverbinding bepaalt het succes van uw ICT oplossing, uw clouddiensten, thuiswerkers. Het is de ruggegraat van ieder bedrijf. Wij selecteren de gewenste providers, netwerktechnieken, snelheden en servicelevels met de beste mogelijkheden.

Lees meer

Vaste/Mobiele telefonie

Maak van uw vaste en mobiele telefonie één centrale communicatieoplossing. Rapporteer over uw gesprekken, bel via Microsoft Teams, ga voor een Vast-Mobiel-integratie of open direct een klantkaart door koppeling met uw CRM of bedrijfssoftware.

Lees meer

Draadloze communicatie oplossingen

Realiseer een stabiel en supersnel draadloos WiFi netwerk met overal goede dekking. Geef veilig internettoegang aan uw gasten of bezoekers, verbind meerdere vestigingen via een straalverbinding, of laat (IoT) apparaten met elkaar communiceren.

Lees meer
Meer bereikbaarheidsoplossingen

Goede bereikbaarheid, effectief en klantgericht

We leven in een wereld waarin klanten een torenhoge verwachtingen hebben. Voor een positieve klantbeleving is een goede bereikbaarheid noodzakelijk. Bereikbaarheid is een breed begrip en de invulling hangt grotendeels af van het type klant dat u bediend. Wilt u werken aan een goede relatie met u klant, dan start dat met een eenvoudige en goede bereikbaarheid. Zowel digitaal, als fysiek.

Meer bereikbaarheidsoplossingen

Samen op weg om uw bereikbaarheid te vergroten!

Als specialist op het gebied van communicatie en bereikbaarheid kunt u ook voor de volgende onderwerpen bij ons terecht. Heeft u andere uitdaging om de bereikbaarheid te vergroten, dan geven wij u graag advies op maat.

Hoe kan ik u bereiken?

Ik help u graag verder met een passende oplossing.