Wie zijn wij

KBITE Automatisering is een ICT dienstverlener gevestigd in ’s-Gravenzande (Westland). Met onze ICT gerelateerde oplossingen ontzorgen wij onze klanten op diverse gebieden.

KBITE wil haar klanten in een langdurige en wederzijdse relatie ontzorgen met innovatieve en passende ICT, telefonie, web- en cloudoplossingen met professionele medewerkers en focus op efficiënte, kwalitatieve en toegankelijke support.

KBITE heeft een uitgebreid productportfolio om klanten in hun specifieke behoeften te kunnen voorzien. De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de ICT-branche worden nauwlettend in de gaten gehouden en vertaald naar klantgerichte oplossingen. Door actief met klanten samen te werken en mee te denken, vinden wij een passende oplossing voor vrijwel ieder project.

Heeft u vragen of zit u met een technisch probleem? Neem dan gerust contact met ons op!

Kunnen wij u helpen?

Neem direct contact op

Samen op weg naar de juiste ICT oplossing. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Bel 0174-415541 Stel direct een vraag

MKB vaker last van cyberaanvallen

Phishing is één van de meest voorkomende vormen hiervan en is vaak het begin van andere cyberaanvallen. Het MKB vormt een kwetsbare groep en is vaak slachtoffer van cybercriminaliteit. Ruim een kwart van de MKB-medewerkers heeft in het afgelopen jaar op het werk een phishingmail ontvangen.