Werkplek

Altijd en overal veilig toegang tot uw bestanden, e-mail en bedrijfsapplicaties.

Tegenwoordig werkt u vanaf kantoor, vanuit huis of zelfs onderweg en vanaf diverse apparaten. Geef uw medewerkers snel en veilig toegang tot de juiste informatie door het inzetten van de nieuwste technieken.

Moderne werkplek

Met de moderne werkplek is het mogelijk om op een efficiënte en productieve manier vanaf elke locatie met elkaar samen te werken. Behoud tevreden medewerkers door een gebruikersvriendelijke, veilige en schaalbare werkplekomgeving.

Lees meer

Managed Service en Managed Diensten

Met Managed Services krijgt u proactief beheer en professionele ondersteuning voor een vast bedrag per maand. Wij beheren uw ICT en ondersteunen uw gebruikers, zodat uw organisatie zich kan focussen op de core business.

Lees meer

Managed Printing / Proactieve Print Services

Volledige service en beheer van uw printers en alles wat ermee te maken heeft. Zo worden onderdelen en toners tijdig en automatisch besteld en opgestuurd en uw printkosten verlaagd. Koop of lease uw nieuwe hardware, of pas de printservice toe op uw huidige printers.

Lees meer

Overal samenwerken

Samenwerken bepaalt de productiviteit en prestaties van uw medewerkers. Verbeter de samenwerking van uw medewerkers met de inzet van de juiste tools en technieken. Van 'samenwerken' naar 'teamwork', altijd en overal.

Lees meer
Meer werkplekoplossingen

Windows 11

Windows 11 heeft gebruiksvriendelijke hulpmiddelen die kunnen helpen om uw werkdag te optimaliseren en uw productiviteit te maximaliseren. Combineer dat met Microsoft 365 diensten en niets staat u meer in de weg om uw taken gedaan te krijgen.

Meer werkplekoplossingen

Samen op weg naar een moderne en optimale werkplek!

Een werkplek is veel meer dan een computer. Als specialist op het gebied van Telefonie, ICT en werkplekoplossingen en kunt u ook voor de volgende onderwerpen bij ons terecht. Heeft u andere uitdaging om uw werkplek te optimaliseren, of wilt u dat uw medewerkers altijd en overal onbezorgd kunnen werken dan geven wij u graag advies op maat.

Een zorgeloze werkplek?

Ik help u graag verder met een passende oplossing.