ICT moderniseren

Legacy is de term die gebruikt wordt voor 'oudere' computersystemen en software die reeds lang draaien binnen een organisatie. Deze systemen vormen vaak de basis van een organisatie. Het moderniseren heeft grote impact en wordt projectmatig aangepakt. Waar te beginnen?

Achterstallig onderhoud, bedrijfsgroei of gewoon 'end-of-life' van systemen; eens in de paar jaar moeten systemen worden vervangen. Gewoon 1 op 1 vervangen is niet altijd verstandig. Laat u goed adviseren welke ontwikkelingen er tussentijds zijn geweest. Vaak zijn er alternatieven in de markt gekomen, nieuwe functies of andere mogelijk gunstigere prijsmodellen.  

KBITE hanteert een standaard aanpak voor inventariseren van de huidige omgeving en stelt samen met u een advies op maat op. Dit doen wij middels onze 3 pijlers:

  • Proactief: onze betrokkenheid en wijze van samenwerking voelt alsof wij uw interne afdeling zijn
  • Veilig: wij besteden aandacht aan de kwaliteit en veiligheid van uw IT omgeving
  • Passende investering: een toekomst- & resultaatgerichte oplossing, rekeninghoudend met de fase waarin uw bedrijf zich bevindt

Een (totaal)oplossing op maat, waarmee we u ontzorgen en veilig houden zodat u uw focus 100% op uw bedrijf kunt richten. 

Neem contact op