Website

Een goede website of webshop is snel, veilig, vindbaar en draagt bij aan het bedrijfsresultaat

Goede websites of webshops zijn meer dan een responsive webpagina. Een goede website draait op een snelle hosting, is goed vindbaar in zoekmachines en is veilig. Ook draagt hij bij aan de gewenste conversies en doelen voor meer klanten en meer verkopen.

Managed websites en webshops

Een goede website of webshop draagt bij aan conversie en levert resultaat op. Snelle websites die veilig en up-to-date zijn, goed gevonden worden en eenvoudig te beheren zijn met uitgebreide functionaliteiten.

Lees meer

Webhosting

Een stabiele website of webshop en een goede online ervaring is essentieel voor bezoekers. Goede webhosting draagt bij aan de manier waarop bezoekers uw website ervaren. Hoe sneller de webhosting, hoe beter de ervaring met uw bedrijf.

Lees meer

Een goede eerste indruk

In veel gevallen is de website de eerste kennismaking met uw bedrijf. Deze eerste indruk moet goed zijn! De uitstraling van de website moet passen bij uw doelgroepen en goed functioneren. Met een positieve eerste indruk, vergroot u de kans op loyaliteit en vertrouwen bij uw bezoekers, wat leidt tot betere prestaties en hogere conversies.

Vertel ons uw uitdaging op webgebied en wij lossen het voor u op!

Van web(shop)eigenaar tot digital agencies

KBITE helpt klanten met een complete website, domeinnaam of het sneller maken van de bestaande websites. Maar ook digital agency of webontwikkelaars maken gebruik van onze moderne hostingplatform(en). Wilt u topprestaties op webgebied, of juist de focus op de website houden en niet op de achterliggende techniek. Dan bent u bij KBITE aan het juiste adres.

Uitdaging op webgebied?

Ik help u graag verder met een passende oplossing.