Draadloze communicatie oplossingen

Realiseer een stabiel en supersnel draadloos WiFi netwerk met overal goede dekking. Geef veilig internettoegang aan uw gasten of bezoekers, verbind meerdere vestigingen via een straalverbinding, of laat (IoT) apparaten met elkaar communiceren.

Stabiele en veilige draadloze communicatie is essentieel voor apparaten, flexwerken met notebooks of om uw netwerk via de lucht uit te breiden naar een andere vestiging.

Veilig WiFi netwerk

Iedereen heeft WiFi. Maar vaak is deze niet optimaal ingericht en beveiligd. We zien gepositioneerde WiFi versterkers die slechte signalen verder verspreiden of diverse accesspoints die helemaal niet goed met elkaar kunnen communiceren. Met onze Controller Gebaseerde WiFi oplossing realiseren wij een schaalbaar en optimaal Wifi netwerk. Met de Controller kunnen accesspoints met elkaar communiceren. Ook zorgt dit ervoor dat u steeds verbonden bent met het accesspoint dat uw apparaat van de beste verbinding kan voorzien. De oplossing kan op afstand worden beheerd en door ons worden gecontroleerd, zodat de apparatuur veilig en up-to-date blijft. Dit geldt zowel voor indoor- als outdooraccesspoints, om rondom uw bedrijf of woonhuis een optimaal bereik te creëren.

Gasttoegang, portals en vouchercodes

U wilt uw bezoekers en apparaten van bepaalde medewerkers graag internet faciliteren, maar niet in het kantoornetwerk. Hiervoor realiseren wij standaard een gastenwifi. De apparaten op dit gastennetwerk krijgen dan alleen internettoegang. Als u veel tijdelijke bezoekers hebt, zoals in een hotel of op een camping, vereist dit een goed ontwerp van uw WiFi netwerk. Een goed dekkend draadloos netwerk met deze grote aantallen verbonden apparaten kan alleen met zeer goede accesspoints. Via een gastenportal kunnen uw gasten gebruik maken van internet door akkoord te gaan met de voorwaarden, of het nieuws van het park kunnen zien. Wilt u liever werken met vouchercodes met een beperkte duur, dan is dat oko mogelijk. Wij richten het conform uw wensen in.

Point-to-point straalverbindingen

Wilt u een grotere afstand overbruggen of vestigingen aan elkaar koppelen? Dat kan! Gebruik hiervoor een straalverbinding of draadloze point-to-point verbinding. KBITE verzorgt professionele point-to-point oplossingen. Dit verzorgen wij in samenwerking met uw elektricien. Heeft u liever dat wij alles uit handen nemen? Dan nemen wij de bekabeling en het monteren van uw accesspoints of antennes op ons.

Apparaten die communiceren

Steeds meer apparaten communiceren draadloos met elkaar of via internet. Dit zogenoemde "Internet of Things" (IoT) zorgt ervoor dat apparaten in onze samenleving met elkaar verbonden worden in één groot netwerk. Hierdoor kunnen zij gegevens met elkaar uitwisselen. Er zijn steeds meer apparaten die verbonden worden en diverse providers bieden deze apparaten toegang via het LoRa netwerk. LoRa is een Long Range, Low Power IoT-verbinding. Deze is speciaal ontwikkeld om kleine hoeveelheden informatie uit te wisselen tussen objecten en systemen. Eén LoRa-module kan meer dan 10 jaar data zenden op slechts 2 batterijen. Hierdoor is het mogelijk om op een voordelige manier inzicht te krijgen in de status van jouw ‘dingen’. Zo kunnen boeren hun teelt en gewassen monitoren of gemalen op afstand uitlezen of bedienen.

Terug naar bereikbaarheid Contact

Kunnen wij u helpen?

Neem direct contact op

Samen op weg naar de juiste ICT oplossing. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Bel 0174-415541 Stel direct een vraag