Internetverbindingen en 4G/5G internet

De veiligheid en betrouwbaarheid van de internetverbinding bepaalt het succes van uw ICT oplossing, uw clouddiensten, thuiswerkers. Het is de ruggegraat van ieder bedrijf. Wij selecteren de gewenste providers, netwerktechnieken, snelheden en servicelevels met de beste mogelijkheden.

KBITE is een partner die onafhankelijk is van leveranciers of providers; van xDSL, 4G, 5G tot glasvezel of meerdere vestigingen gekoppeld via een eigen veilige netwerk. Daarom werken wij samen met zowel vele nationale en regionale providers als KPN, Tele2, Eurofiber, NDIX, Wi-Connect en Delta. Op deze manier leveren wij altijd de best mogelijke internetverbinding tegen de beste prijs op uw locatie.

De beste verbinding past bij uw wensen

Wat heeft uw bedrijf nodig? Een goede en stabiele verbinding kan een zakelijke xDSL (ADSL of VDSL) verbinding zijn over het bestaande koper netwerk. Voor hogere snelheden bij downloaden en uploaden komt u al snel uit bij fiber, of glasvezel internet. Laat ons beoordelen welke verbindingen er allemaal standaard op uw locatie leverbaar zijn! Aan de hand van uw eisen, wensen en benodigdheden selecteren wij de beste verbinding voor de beste prijs. Is er standaard niet voldoende snelheid leverbaar of geen verbinding beschikbaar, omdat u in een buitenwijk gevestigd bent? In dat geval brengen wij de mogelijkheden van de aanleg voor glasvezel voor u in kaart.

Aanleg van glasvezel op uw locatie

Is er behoefte aan een toekomstvaste fiber of glasvezel verbinding en is deze (nog) niet leverbaar, dan starten wij een "maatwerk-traject". Alle providers vragen wij naar de mogelijkheden en bijbehorende investeringen. Door deze in kaart te brengen en duidelijk te presenteren, maken wij samen met u de keuze voor de beste investering. Zo krijgt u een nieuwe glasvezelverbinding aangelegd, tegen de voordeligste investering.

Redundantie, backupverbinding en 4G of 5G internet

Veel zijn bedrijven zich niet bewust van de gevolgen als internet even niet beschikbaar is, daarom denken wij graag met u mee om uw bedrijfscontinuïteit en beschikbaarheid te verhogen door backup of redundante verbindingen. 4G en 5G oplossingen zijn ideaal als u tijdelijk internet nodig heeft, u geen redundante internetverbinding heeft of een backup verbinding wilt via het GSM netwerk. Er zijn tenslotte prima internetsnelheden te behalen. Wij denken graag met u mee bij het bepalen van de oplossing en hoe u voorkomt dat er hoge verbuikskosten zijn voor data.

Veilig internet

Als u dan de gewenste internetverbinding beschikbaar heeft, begint het pas. Want u wil uw bedrijf ook nog eens veilig houden door inzet van de juiste maatregelen, firewall/routerconfiguratie en toegang op afstand voor medewerkers en toegang tot uw apparaten en camera's.

Wij adviseren u graag in de complete oplossing op ICT gebied. Uw internetverbinding is een essentieel onderdeel in de bijdrage aan een goed en zorgeloos werkende ICT oplossing.

 

Terug naar bereikbaarheid Contact