Cloud Backup & Recovery

Met onze cloud-first backup en recovery oplossingen staat uw data altijd veilig en is deze het best beschermd tegen calamiteiten. Sla uw gegevens veilig buitenshuis online op. Ook automatische recovery testing of meerdere keren per dag backupen behoren tot de mogelijkheden.

Online Backup

Een backup naar een datacenter is de hedendaagse manier van het veilig stellen van data buiten de deur. U kunt deze backup instellen als extra zekerheid naast een huidige backup, of als primaire backup. Cloud Backup is een volledige beheerde dienst die wij dagelijks voor u controleren. In de dienst is de volledige opslag en backup software inbegrepen en maken wij probleemloos backups van software zoals Microsoft Exchange, Oracle en SQL. Maar ook de complete Virtuele Machines (van VMWare en Hyper-V) kunnen worden veilig gesteld. Met de optie voor automatische Recovery Testing starten wij de gehele machine op in het datacenter en versturen wij u een screenshot van de machine, zodat u zeker weet dat de gemaakt backup kan worden opgestart.

365 Backup

Microsoft 365 is niet gebouwd als een dienst om gegevens te beschermen. De mogelijkheden die Microsoft biedt om data terug te halen na een verwijdering zijn beperkt. Beperk het risico op verloren data door een frequente backup te maken van uw Microsoft 365 Exchange e-mail en bestanden in One-Drive en Sharepoint. Met onze 365 Backup oplossing staat uw data veilig buiten de deur op een ander (niet Microsoft) platform.

Snel herstel

Ook een volledige Systeem Backup kan in de cloud worden bewaard. In sommige gevallen kan het vereist zijn om lokaal een backup beschikbaar te hebben voor een snel herstel. Wij adviseren u graag om te kijken hoe wij uw bedrijf kunnen beschermen en vooral snel kunnen herstellen bij een calamiteit.

Terug naar beveiliging Contact

Kunnen wij u helpen?

Neem direct contact op

Samen op weg naar de juiste ICT oplossing. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Bel 0174-415541 Stel direct een vraag