Managed Services

Met Managed Services monitoren wij 24/7 uw cloud of netwerkomgeving, beheren uw ICT infrastructuur en leveren wij snelle en professionele support voor een vast bedrag. Zien wij afwijkingen dan nemen wij direct proactief actie. Voorkomen is tenslotte toch beter dan genezen!

Bij KBITE geloven wij niet in dienstverlening o.b.v. uurtje-factuurtje maar in goede en degelijke afspraken met een voorspelbaar karakter in dienstverlening en kosten. Daarom adviseren wij u uw ICT omgeving te laten onderhouden op basis van één van onze managed service pakketten. 

Met Managed Services wordt ieder apparaat in uw netwerk aangesloten op het KBITE Monitoring Systeem. Hier(door) wordt uw ICT infrastructuur 24/7 in de gaten gehouden en kan KBITE u real-time informatie verschaffen van de actuele status van uw IT infrastructuur. Van een uitgebreide rapportage van het hele netwerk tot één specifiek apparaat of onderdeel. Wilt u inzicht in de licentieaantallen die in uw netwerk worden gebruikt? Geen probleem, wij vertellen het met één druk op de knop.

Verbeteren van de continuïteit

Automatisering moet uw organisatie verder helpen, een besparing opleveren of kwaliteit verbeteren. Met Managed Services wil KBITE de continuiteit van ICT voor uw organisatie verbeteren en downtime tot een minimum beperken. Enerzijds met een snelle ondersteuning en duidelijke afspraken, anderzijds door samen met u de juiste keuzes te maken die aansluiten op uw visie. Ook zijn veel klanten zich niet bewust dat ‘downtime’ aanzienlijk kan worden beperkt door de juiste strategische keuzes.

Onderhoud en ondersteuning

Waarom wordt u overdag lastig gevallen voor gepland systeemonderhoud? KBITE doet dit zoveel mogelijk buiten werktijd en op afstand! Efficient, zodat u zo lang mogelijk door kan werken en kan besparen op arbeids- en vervoerskosten. Daarnaast biedt KBITE u snelle ondersteuning en verschillende aanvullende (optionele) modules en mogelijkheden.

Naast deze dienstverlening levert KBITE een groot aantal oplossingen op gebied van vaste en mobiele telefonie, internetdiensten en clouddiensten. Hierover informeren wij u graag.

Terug naar beveiliging Contact

Kunnen wij u helpen?

Neem direct contact op

Samen op weg naar de juiste ICT oplossing. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Bel 0174-415541 Stel direct een vraag