Cloud Telefonie

Uitbellen met het vaste nummer vanaf uw mobiel of bellen en gebeld worden vanuit Teams. Het zijn slechts enkele mogelijkheden van onze flexibele cloud telefooncentrale. De communicatie oplossing voor uw bedrijf.

Maak gebruik van de vele slimme integratiemogelijkheden van onze cloud telefonie oplossing. Door de centrale vanuit de cloud, verhoogt u de beschikbaarheid van uw communicatiedienst tegen voorspelbare kosten. U belt via internet (VoIP) en heeft de mogelijkheden van een uitgebreide telefooncentrale tot uw beschikking. Zo hoeft u nooit meer een gesprek te missen.

Uitgebreide functies vast en mobiel

Van multinational tot eenmanszaak, iedere functie is beschikbaar. Maak gebruik van tijdschema's, voicemails of keuzemenu's. Laat toestellen op verschillende vestigingen rinkelen vanaf hetzelfde nummer, of bekijk eenvoudig welke collega's er telefonisch beschikbaar zijn. Geeft u de voorkeur aan een vast toestel, wilt u direct vanaf de computer bellen met 'klik en bel' of belt u het liefst met uw mobiel? Het maakt voor onze centrale niet uit. Wij zorgen dat u altijd en overal (of juist niet) bereikbaar bent, op het gewenste apparaat en op de gewenste plaats.

Betalen naar gebruik en altijd up-to-date

Met de cloud telefonie oplossing van KBITE zit u niet vast aan dure onderhoudscontracten op telefooncentrale of toestellen. De centrale neemt u af als dienst en wordt door ons onderhouden en bijgewerkt met de laatste software. U neemt alleen de functionaliteiten af die u nodig heeft. Zo betaalt u nooit te veel. Ook voorspelbare verbruikskosten zijn mogelijk met 'onbeperkt bellen'; dan weet u wat u kwijt bent.

Integratie met Microsoft Teams

Steeds meer bedrijven gebruiken Microsoft Teams als de standaard samenwerkingstool. Met 'Teams Bellen' op basis van Direct Routing krijgt elke Teams gebruiker een vast telefoonnummer toegewezen. Hierdoor zijn medewerkers in Teams bereikbaar op hun vaste telefoonnummer en kan er naar iedereen gebeld worden vanuit Teams.

Werknemers beschikken zo over een geïntegreerde werkplek, zowel op kantoor als onderweg. Met onze telefooncentrale is het ook mogelijk om gebruik te maken van Vast-Mobiel integratie, zodat de gesprekken naar het 06-nummer ook binnenkomen op Teams.

Wij maken uw bedrijf altijd bereikbaar. Vanaf toestel, computer en mobiel.

Terug naar cloud Contact