Altijd en overal kunnen werken

Vanuit huis, op vakantie of bij de klant op kantoor wilt u kunnen samenwerken, vergaderen en telefonisch bereikbaar zijn. Het liefst op een veilige manier en 24/7 beschikbaar. Een moderne en flexibele ICT-omgeving stelt u in staat om veilig te communiceren, samen te werken en toegang te verlenen tot uw bedrijfsinformatie.

In veel sectoren is het niet meer van deze tijd om van 9 tot 5 op kantoor te werken aan een document of presentatie. Het 's-avonds beantwoorden van een mail gaat vaak net zo eenvoudig als op kantoor. Hierdoor lopen werk en privé steeds vaker door elkaar heen. Veel medewerkers zoeken naar een werkgever met de juiste balans tussen werk en privé.

Is het kantoor nog wel de plek waar we dagelijks heen gaan om aan een vast bureau te werken? Of heeft uw medewerker een vaste PC én een notebook om thuis te werken en neemt dit geen onnodig hoge beheerslast met zich mee? Een belangrijke succesfactor om altijd en overal te kunnen werken, is de flexibiliteit en inrichting van uw ICT omgeving!

Voordelen van altijd en overal kunnen werken

Het altijd en overal kunnen werken levert diverse voordelen op voor zowel medewerkers als bedrijf. Veel redenen om altijd en overal te kunnen werken zijn:

  • Snellere reactie tijden naar klanten en collega's
  • Flexibel omgaan met werktijden
  • Efficiënter werken; samenwerken met collega, of afzonderen voor productie
  • Minder fysieke kantoorruimte nodig
  • Betere werk en privé balans
  • Bredere regio om medewerkers te vinden
  • Minder last van files, meer productieve tijd
  • Eenvoudiger internationaal zaken doen

Een moderne werkplek

Een moderne werkomgeving vereist een moderne en mobiele werkplek. In veel situaties komt u met een laptop en een internetverbinding al een heel eind, maar dat is niet voldoende in de beveiliging tegen cyberrisico's en kwaadwillenden. U heeft ten slotte te maken met meer dan één locatie waar vandaan gewerkt wordt en die beschermd moet worden om veilig toegang tot uw data en informatie te geven. Een mobiele werkplek voldoet aan meer vereisten. Voorkom dat medewerkers onnodig verbinding maken met onveilige netwerken. Weet via welke apparaten zij toegang (mogen) hebben tot uw data. Monitor uw ICT systemen en werkplekken op beveiligingslekken en zorg ervoor dat zij up-to-date zijn én blijven. Tot slot wordt vaak vergeten om de medewerkers zelf te trainen en bewust te maken hoe zij cyberrisico's kunnen verminderen en altijd en overal veilig met uw informatie om gaan.

Samen de uitdagingen oplossen

Een veilige en flexibele ICT-omgeving is een vereiste om altijd en overal te kunnen werken. Het brengt in veel situaties uitdagingen met zich mee. We gaan het gesprek graag aan om een oplossing te bieden voor de uitdagingen waar u met uw onderneming  tegenaan loopt. Of dit nu gaat om uw situatie met één werkplek of met 100 werkplekken.

Terug naar samenwerken Contact