Overal samenwerken

Samenwerken bepaalt de productiviteit en prestaties van uw medewerkers. Verbeter de samenwerking van uw medewerkers met de inzet van de juiste tools en technieken. Van 'samenwerken' naar 'teamwork', altijd en overal.

Veel medewerkers werken tegenwoordig zowel vanuit huis als op kantoor. Dit 'hybride' werken zorgt ervoor dat uw medewerkers vragen om een ICT-omgeving waarmee zij altijd en overal kunnen samenwerken. Dit neemt diverse uitdagingen met zich mee. 

Diverse ICT en cloudoplossingen

In veel gevallen zijn er voor deze uitdagingen diverse ICT en cloudoplossingen nodig. Zo zal er goed moeten worden nagedacht om dit op een goede en veilige manier te faciliteren. Uiteraard wilt u daarbij ook grip houden op uw informatie en data, maar ook de beheerskosten van deze werkvorm. Over al deze aspecten denken wij graag met u mee.

Integreer de samenwerkingsoplossingen

Microsoft 365 is een uitgebreide basisoplossing als het gaat om samenwerken aan documenten en op een veilige manier bestanden delen. Doordat vandaag de dag niet altijd iedereen op dezelfde locatie aanwezig is, brengt dit ook veranderingen te weeg voor de invulling van uw vergaderruimtes. Bijvoorbeeld voor slimmer vergaderen, maar ook uw (draadloze) communcatie en netwerkinfrastructuur. Met behulp van Microsoft Teams kunnen uw medewerkers overal met elkaar communiceren en vergaderen. Om ook in een moderne werkplek de traditionele werkwijze te kunnen blijven gebruiken (en liever nog volledig te integreren) is het belangrijk dat al deze tools op elkaar zijn afgestemd. Bijvoorbeeld door een telefonie integratie waarmee zowel Teams als vaste en mobiele telefonie kunnen worden geïntegreerd, maar waarmee ook uw bedrijfssoftware eenvoudig kan worden gekoppeld.

Wij lossen uw uitdagingen op!

Heeft u ook ambities om uw medewerkers altijd en overal, en op een boval veilige manier, te kunnen laten samenwerken? Dan lossen wij samen met u uw ICT uitdaging op! KBITE heeft diverse bouwstenen om uw organisatie te transformeren, professioneel te onderhouden en uw gebruikers te ondersteunen.

Ons professionele team helpt u graag verder!

Terug naar werkplek Contact